keskiviikko 22. elokuuta 2012

Why did you stop dreaming when you woke up?

Tänään ajattelin kirjoittaa vähän siitä, mitä odotan tältä alkaneelta ysiluokalta ja mihin mahdollisesti aion mennä peruskoulun jälkeen. 

Ysiluokka on kuulemasta päätellen periaatteessa helpompi kuin kasiluokka. Ei tule kovin paljon uusia asioita, kerrataan kasin juttuja ja syvennetään jo opittua. Tosin tehtävät ovat vaikeampia ja arvostelu rankempaa. Paitsi meidän englannintunneilla, jotka ovat suoraan kopio nelosen tunneilta... Toivottavasti niihinkin tulee vähän haastetta. 

Mitä minulle tulee mieleen ysiluokasta..? Varmaankin lopputyöt ja työnteko yleensäkin. Ei tämä nyt kovin vaikeaa ole, mutta töitä täytyy tehdä. Paljon ja huolellisesti. Vähän hirvittää jos kaikki suuret projektit tulevat samalle aikavälille, mutta onneksi ollaan aina pystytty sopimaan opettajien kanssa sopivat deadlinet. 

Arvosanoiksi tavoittelen tottakai kiitettäviä mahdollisimman monesta aineesta. Valinnaiskässästä olisi kiva saada edes ysi, saisi silläkin korotettua kaikkien aineiden keskiarvoa. Lukuaineissa en tahtoisi hyväksyä kuin sen yhden kasin joka keikkuu siellä historian kohdalla /: 

Peruskoulun jälkeen aika varmasti pyrin lukioon. En tosiaan tiedä mitä haluan tehdä työkseni, joten kaksoistutkinnossa ei olisi kovinkaan paljon järkeä. Vielä kasilla salainen suunnitelmani oli hakea Ypäjälle kenellekään kertomatta, muttakunpahus siihen hakemuslomakkeeseen tarvitsee vanhemman allekirjoituksen :D Se siitä sitten. Kaipa minä joudun tänne pk-seudulle jäämään, ei mahda mitään. Lukioista en oikein tiedä mihin nyt erityisesti haluaisin. Musiikkipainotteiseen olisi ollut kiva mennä, mutta sinne ei tahdo päästä ellei A) ole käynyt musiikkiluokkaa ta B) ole harrastanut 10 vuotta viulun/pianonsoittoa tmv. Kiva. No, kaipa mä selviän sitten laulutunneilla ja musiikin kursseilla. Kuolen jos ei sellaisia ole olemassa! Pitääpä sekin selvittää. 


Hain muuten juuri TETtiin kahteen eri eläinkauppaan (: Toivottavasti vastaus on edes jommasta kummasta myöntävä (: 

Nyt rupean syömään ja katsomaan Smashia (; 
Heipådei ja huomiseen!
~ Riella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti