sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lempiasiat Top Miljoona

Mietin ensin, että teen vain yhden lempiasiat-postauksen, muttakun ideoita ja lempiasioita alkoi tulla hiukkasen liika paljon yhteen postaukseen. Siispä teen joka viikko postauksen johon tulee kymmenen viiva kaksikymmentä lempiasiaa kerrallaan (: Tämä olkoon siis osa yksi (:

Nälkäpelit kirjoina. Ehdottomasti kirjoina. Luin koko sarjan putkeen muutamassa päivässä. Ja sitten vielä uudestaan. Ja uudestaan ja uudestaan (:


Pitkät hiukset. Kuten olette kuvista huomenneet, meikäläisen hiukset eivät ole ihan sitä pisintä luokkaa. Onneksi (ainakin mun) hiukset kasvavat jotain kymmenen senttiä puolessa vuodessa, joten talvella näiden pitäisi ulottua jo ponnarille, jipii! Neljä vuotta jaksoin näitä lyhyitä tuijotella peilistä, mutta nyt olen alkanut kaivata niitä pitkiä hiuksia (: 

Bambi on toinen "lapsuuteni elokuvista". Se on niin suloinen ja ihana, pienenä se oli vähän pelottavakin. Ikuinen suosikki, en ole kyllästynyt siihen vielä ja toivon etten koskaan kyllästykään (: 


Valokuvaaminen. Voikohan tätä nyt harrastukseksi sanoa? Kaipa voi (: Huippukivaa tekemistä, tutuksi tullut varsinkin nyt kun olen alkanut pitää blogia. Ja kun sain oman kameran (;

Susi on mun lempieläin. Lempivillieläin. Lempikoiraeläin. No kumminkin, ihania ne on (: 


Talvi. Nyt kun kesä on ohi, odottelen jo talvea saapuvaksi. Lunta, pakkasta, ihania talvitakkeja ja kenkiä, lämpimiä kaulahuiveja, pipoja ja lapasia (: Kuuma kaakao maistuu parhaimmalta kun ulkona riehuu kunnon lumimyrsky. 

Blogien lukeminen & seuraaminen. Kivoja postauksia kivoista blogeista on aina kiva lukea (: 

Vanhat salkkarit. Ne ihan ensimmäiset. Tulee ihanan nostalginen olo (: Jasper Pääkkönen <3 (; Hei ja bongasin kanssa tämän soimassa Barbaarissa ! :D

Alennusmyynnit <3 Mun lompakko hihkuu innosta (; Se eilinen Puman hupparikin oli alennuksessa, en varmaan muuten olisi saanut sitä vaatekaappiini (:

Jaahas, vielä yksi niin tämän kerran Lempiasiat on pulkassa (: Otetaanko vaikka sitten sitaatit. Ainoa järkevä nimi mitä niille pienille tekstinpätkille tulee mieleen (: Ihania, monissa sanoma on ihan kuin omasta elämästä (: Laulunsanat taitaa kanssa kuulua tähän tekstirakkauskategoriaan (;


Noniin, siinäpäs oli jo yksitoista lempiasiaa (: Ensi viikolla kirjoittelen näitäkin lisää. 
~ Riella 
kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti