tiistai 14. elokuuta 2012

And I tell all of my friends I'm doing okay

Ensimmäinen koulupäivä takana. Jippii! Siis sille, että se on takana. Ei koulussa sinänsä mitään vikaa ole, mutta kun päärynäsiideri. Asiasta paremmin tietävät mitä äskeinen tarkoittaa (:

Ensimmäinen jakso, puuh... joka päivä kahdeksaan, paitsi joka toinen viikko yhtenä päivänä yhteentoista. Joka päivä loppuu kolmelta tai neljältä, paitsi yhtenä päivänä puoli kahdelta. Ja kaikki vuoden uskonnontunnit on ängetty yhteen jaksoon. Mutta ei se nyt niin hirveä juttu ole. Esseitähän se uskonnonopiskelu ainakin meillä enimmäkseen on (: Pari opettajaa vaihtui, pariin aineeseen tuli yksi opettaja lisää, pari uutta rangaistuskäytäntöä... eipä meillä muuta (: Ihan kamalaa oli, mutta näinpä siitä selvittiin. Ja pakko selvitä jatkossakin.

Kuvia tän päivän laukun sisällöstä (: Tuli vähän tylsää ja oli pakko kuvailla jotakin (: Aika paljon oli tavaraa mukana, eikä mitään muuta olisi tarvittu kuin kynä ja kumi. Ensimmäiseksi laukkuni, josta alkaa jo aika jättää. Ensi kuun tavoite olisi etsiä seuraaja (: 









Käytiin eilen Nepun kanssa Malmilla Tiimarissa ja Suomalaisessa. Uusia (pinkkejä! :D) koulujuttuja lähti mukaan, mutta myös pari leffaa, kun olivat tarjouksessa pokkarimuodossa (:



~ Riella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti