torstai 14. maaliskuuta 2013

Why do we fall in love so easy, even when it's not right

Tänään oli taas sellainen päivä että olisi tehnyt mieli vaan käpertyä sohvannurkkaan suklaajäätelöpaketin kanssa. Niin olisikin varmaan käynyt ellei tuo ihana karvapallo olisi vinkunut minua ulos ja tuolla kirpeässä ilmassa kävellessä alkoi tullakin jo paljon parempi olo. Tänään olen siis saanut jotain aikaankin, tuli imuroitua, laitettua ruokaa ja luettua ensi viikon kemian kokeeseen. Myös kirjoitellut olen jonkin verran ja lukenut kirjaa äikän päättötyötä varten. 

Huomenna olisi retki Valokuvataiteen museoon, en ole vielä päättänyt käännynkö bussipysäkiltä kirjastolle vai koululle päin. Kotiin en jää, koska täällä en saa aamuisin mitään tehtyä, eli liikkeelle täytyy lähteä. Kirjastossa saisi kivasti luettua kokeisiin ja päntättyä muutenkin aineita, mielummin käytän sen viisi tuntia tehtävien tekemiseen kuin museossa kiertelyyn. 

Koitan saada joskus kuviakin tänne blogin puolelle, nyt vain on ollut joko niin hiljaista, ettei ole mitään kuvattavaa tai niin kiireistä, ettei ole ehtinyt kuvata. Lupaan parantaa tapani (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti