torstai 28. kesäkuuta 2012

June 2012 + kyselkää! :)

Onpas tähän kuuhun mahtunut paljon tekemistä. Ensimmäisellä viikolla ihmeteltiin, että ihanko totta kesäloma alkoi nyt, eikä tuntunut ollenkaan siltä että edessä olisi vielä yhdeksän viikkoa täydellistä vapautta :) Ja toki odotin jännityksellä nopeasti lähestyvää ripariviikkoa.

Sitten se alkoi. Maanantaina 11.6. lähdimme Malmin kirkolta kohti Rautavaaraa. Matka kesti muistaakseni noin seitsemän tuntia, välillä pysähdyttiin syömään. Parasta riparilla olivat iltaohjelmat ja skabat, joskus tunnitkin olivat ihan mielenkiintoisia :) Pientä huonejakodraamaa meillä oli leirin puolivaiheilla, mutta pääsin asusteleman tutun ja tutuksi tulleen isosen kanssa samaan huoneeseen :) Hyttyset ja mäkäräiset olivat isoin miinuspuoli, samoin myös loppuleirin ukkoset.


Riparilta saavuttuani lähdimme heti seuraavana päivänä Pohjanmaalle sukuloimaan. Keskeinen osa reissua olivat Mätsärit, joihin vein ensimmäistä kertaa isovanhempieni koiraa :) Olimme kumpikin, Justus ja minä ensimmäistä kertaa kehässä, silti tultiin isojen sinisten toisiksi :) Justus oli alkuun todella innoissaan ja minä vaikeroin epätoivoisena että tästä tulee katastrofi. Kyllä se ihan mallikkaasti käyttäytyi, vähän oli ihmeissään, että mikä tämä juttu nyt on :) Toistekin aion kyllä viedä, mutta taitaapi jäädä vaan mätsärikoiraksi. Ei sitä oikein kukaan ehdi lähteä kuskaamaan kauemmas virallisiin näyttelyihin. 


Ja tässä vielä muutama koirakuva lisää :)

Pieni väsynyt koiramme Lilo :)

Justus

Justus

Ja sitten, kysymyspostausta on pyydelty tässä lähiaikoina, joten pitääpäs tehdä sellainenkin :) Ensin kaipailisin niitä kysymyksiä, ja niitä voi kirjoittaa tämän postauksen kommentteihin. Kysymyksiin vastailen sitten viikon päästä :)

4 kommenttia:

  1. Mitä asioita rakastat?
    Mikä on sun lempielokuva?
    Mitä eri harrastuksia oot harrastanut?
    Mitkä on sun 3 lempiblogia?
    Kauanko oot bloggaillut?
    Mikä on ihaninta, mitä sulle ollaan sanottu?

    VastaaPoista
  2. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
    Paljonko rahaa tuhlaat kuukaudessa?
    Millainen olisi unelmiesi mies?

    VastaaPoista
  3. Tykkäätkö valokuvaamisesta?
    Minne kouluun aiot hakea ysin jälkeen?
    Mikä on lempivuodenaikasi?

    VastaaPoista
  4. tuleeks susta isona laulaja?
    haluisitko perustaa aikuisena perheen ja saada muksuja?
    mikä on paras asia, minkä olet kokenut elämäsi aikana?
    haluaisitko olla isona kirjailija?
    lempivuodenaikasi?

    VastaaPoista